Elysa cipele

Nedostupno
Samo je %1 ostao
Šifra artikla
ELYSA_SY_BLK

Pronađi u trgovini

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.
 Besplatna isporuka za narudžbe vrijednosti iznad 45 EUR
Više informacija
BojaCrna
SezonaJesen - Zima
Tip obućeSrednja peta
Visina potpetice8.5 cm

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši GLS kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Naručene artikle kurirska služba dostavlja u roku od 8 radnih dana. Tijekom akcija, moguć je duži rok isporuke. Za određivanje točnog vremena dostave prethodno će Kupca kontaktirati ovlašteni dostavljač.

Prilikom kupnje molimo Vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi Vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava je besplatna na iznos kupnje iznad 45 EUR, a za iznose manje od 45 EUR dostava se naplaćuje u iznosu od 4 EUR.

Cijenu poštarine moguće je vidjeti prilikom naručivanja, unutar košarice.

Ako nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite se na info@ninewest.hr kako bismo mogli poduzeti potrebne korake da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

Prodavatelj zadržava pravo ne isporučiti naručeni proizvod u slučaju nedostatka na skladištu, tvorničkog oštećenja ili uslijed tehničke greške. U tome slučaju, Prodavatelj će obavijestiti Kupca te mu ponuditi alternativni proizvod iz svoje ponude. Prodavatelj ne snosi odgovornost ukoliko Kupac ne dobije obavijest uslijed tehničke greške (odlazak e-maila u spam folder ili slično).

U slučaju da prilikom dostave Kupac na označenoj adresi nije prisutan, kupljeni proizvode može preuzeti druga punoljetna osoba koju je kupac naveo u narudžbi. Osoba koja preuzima kupljeni proizvod i sve prateće dokumente prilikom primopredaje navodi svoje ime i prezime i datum zaprimanja i potpisuje primopredajnu dokumentaciju.

Prilikom preuzimanja pošiljke/paketa kupac je dužan vizualno pregledati izgled paketa te ima pravo odbiti preuzimanje pošiljke. Kupac je dužan po preuzimanju pošiljke fizički provjeriti sadržaj paketa te, u slučaju da neki od naručenih artikala nedostaju, odmah, a najskasnije u roku od 72 sata o tome obavijestiti NGN INTERNACIONAL d.o.o. Protekom roka od 72 sata kupac gubi pravo prigovora da naručeni proizvod nije bio u isporučenoj pošiljci/paketu, te će se smatrati da mu je naručeni proizvod fizički predan u posjed.